Samenwerken

Waarom moeilijk doen als het samen kan?! Natuurlijk sta ik open voor leuke samenwerkingen, heel graag zelfs!
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden stuur me dan gerust een berichtje.
Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram Zoetjes Aan.

Steviala 

Steviala, de allereerste sponsor van zoetjes aan! En wat ben ik een fan van deze producten. Je ziet ze vaak in mijn recepten voorbij komen. Waarom? Gewoon omdat ik het oprecht echt een ontzettend goed product vind!
Mijn favorieten zijn:
– Steviala kristal sweet vanilla
– Steviala krisistal sweet
– Steviala ery bronze

Wat is Steviala? 

Steviala is hét adres voor pure stevia producten van hoge kwaliteit. Stevia is een 100% natuurlijke suikervervanger die u in staat stelt om gezond te leven, zonder dat je daar alles voor moet laten. Op hun blog vind je inspiratie, recepten met stevia als natuurlijke suikervervanger en achtergrondinformatie. Alles voor een gezonde en verantwoorde levensstijl!
Bekijk het volledige assortiment stevia producten.

De voordelen van stevia

Stevia is een kleine, struikachtige plant waarvan uit de bladeren stevioside en steviolglycosiden gewonnen kunnen worden. Deze stof is ruim 300 keer zo zoet als suiker. Het voordeel van stevia is dat de chemische structuur stabiel is en ook bij hoge temperaturen niet verandert. Daarnaast bevat stevia géén of heel weinig calorieën en veroorzaakt het geen tandbederf. Hiermee is stevia een gezond alternatief voor suiker, ook voor diabetici, kinderen en mensen die op hun gewicht willen letten.

Lees meer over stevia producten kopen als natuurlijke suikervervanger!